Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/deb72730/domains/rogiersmulders.nl/public_html/wp-content/plugins/nxs-snap-pro-upgrade/nxs-snap-pro-upgrade.php(41) : eval()'d code on line 60
Rogier Smulders - Over mij Rogier Smulders

Over mij

Rogier SmuldersMijn naam is Rogier Smulders en ben momenteel werkzaam voor AutoUncle.nl
Hiervoor ben ik werkzaam geweest voor
De Telegraaf waarbij ik de Automotive titels  Gaspedaal.nl , Autotelegraaf.nl , Autotekoop.nl & Autovisie.nl heb vertegenwoordigd in diverse rollen.
Reeds lange tijd liep ik met het idee om een eigen blog te starten, maar door drukte en andere omstandigheden kwam dit idee maar niet van de grond. Wel maakte ik gebruik van Linkedin, Twitter

Maar toen ik van mijn werkgever te horen kreeg dat ik naar “AutoCon 2013” in Las Vegas mocht, leek het mij toch het moment om mijn idee van een blog door te zetten.

Alles wat ik hier schrijf is op eigen titel en niet onder verantwoordelijkheid van mijn werkgever.

Dus vanaf 1 september 2013 gaat mijn site www.rogiersmulders.nl van start en wil ik iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van de automotive branche op de hoogte houden van mijn reis naar Las Vegas en al het andere op het gebied van automotive. Tips en andere leuke dingen en opbouwende kritiek zijn van harte welkom, volg mijn blog of kom in contact via één van de social media netwerken die je rechts in beeld ziet.